Logo Goede Gasten

Goede Gasten, freelance Scrum masters

Heeft u wel de ambitie, maar niet de kennis in huis om te scrummen? Laat de Scrum van Goede Gasten voor je werken. Succes is te huur!

Laat je overtuigen tijdens een vrijblijvend gesprek 

De Scrum Filosofie is gebaseerd op de theorie van empirische procesbesturing. Empirisme gaat er vanuit dat kennis ontstaat uit ervaring en het nemen van beslissingen op basis van wat bekend is. Scrum gebruikt een iteratieve, incrementele aanpak om voorspelbaar te optimaliseren en risico's te beheersen. [bron: the scrumguide] Binnen Scrum werken developmentteams van tussen de 2 a 9 dedicaded personen gefocust aan de oplevering van producten. De efficiency winst wordt voor een belangrijk deel behaald door de herhaling en consistente manier van werken. De bewaking van het Scrumproces is in handen van de Scrum master. Alle hobbels op de weg worden door de Scrum master vereffend met als doel dat het team kan doen wat het moet doen:

leveren wat we beloofd hebben..


Dit vergt discipline, kennis en ervaring van zowel ontwikkeling van software als het Scrumproces. De Scrum master speelt binnen het team een essentiële rol. De efficiëntie en daarmee de performance van het team is voor een belangrijk deel afhankelijk van de ervaring en skills van de Scrum master. Een mooie uitleg van wat er bij komt kijken bij goede invulling van de Scrum masterrol vind je hier.

Goede Gasten heeft voor alle gangbare ontwikkeltalen Scrum masters in haar netwerk die ervaren zijn in het laten excelleren van Scrumteams. Creativiteit, professionaliteit, actuele marktkennis, passie en ondernemerschap zijn de belangrijkste reasons why.

Contact met Goede Gasten!


Freelance Scrum masters, ProductOwners, Agile developers of Projectmanagers nodig? We lenen ze graag uit, want dat is wat Goede Gasten doet for a living!

Waarom Agile / Scrum?

Waarom Scrum

Omdat het werkt, omdat het leuk is en omdat Scrum levert waar jouw klanten op zitten te wachten!
Wil jouw organisatie ook sneller naar goede resultaten. Leer van de praktijkervaring die we met Goede Gasten hebben opgedaan.

Bel ons voor een oriënterend gesprek.

Wij houden van fanmail.
We houden van mail Wil je meer weten wat Goede Gasten en ons freelance netwerk voor jou kan betekenen? Mail je vraag!
Goede Gasten op linkedin
Goede Gasten linkedin netwerk Volg de verrichtingen van onze professionals op LinkedIN.