Logo Goede Gasten

Goede Gasten, freelance productowners

Heeft u wel de ambitie, maar niet de kennis in huis om online business te bedrijven? Laat de Internet en ICT ervaring van Goede Gasten voor je werken. Succes is te huur!

Laat je overtuigen tijdens een vrijblijvend gesprek 

De Productowner is een zeer belangrijke rol binnen Scrum. De man of vrouw die inhoudelijk bepaalt waar het naar toe gaat. Natuurlijk gaat dit in zeer nauw overleg met de klant en in sommige gevallen is een ProductOwner de klant zelf. De snelheid van Scrum maakt van de ProductOwner een uitdagende rol. Van de productowner wordt verwacht dat hij alle in's en outs van het te creëren product weet en kan uitleggen/overbrengen aan het development- of projectteam, de voorbereidingen doet voor de volgende sprint, klant wensen prioriteert en dit met de klant overlegt. Dit vraagt de nodige ervaring!

In de praktijk hebben we gezien dat het met name in grotere organisaties lastig is om één productowner per product/dienst aan te wijzen die inhoudelijk goed genoeg is en waarvan geaccepteerd wordt dat hij / zij de inhoudelijke keuzes maakt voor het betreffende product.

Goede Gasten heeft met name op het gebied van Online en ICT mensen in haar netwerk die ervaren zijn in het dirigeren van Scrumteams en deze rol goed kunnen vervullen. Creativiteit, onafhankelijkheid, actuele marktkennis, visie, passie en ondernemerschap zijn de belangrijkste reasons why.

Bel of mail ons en vraag onze ervaren en gecertificeerde Productowners, Scrum masters, Projectmanagers en agile specialisten om hulp.

Contact met Goede Gasten!


Freelance Scrum masters, ProductOwners, Agile developers of Projectmanagers nodig? We lenen ze graag uit, want dat is wat Goede Gasten doet for a living!

Waarom Agile / Scrum?

Waarom Scrum

Omdat het werkt, omdat het leuk is en omdat Scrum levert waar jouw klanten op zitten te wachten!
Wil jouw organisatie ook sneller naar goede resultaten. Leer van de praktijkervaring die we met Goede Gasten hebben opgedaan.

Bel ons voor een oriënterend gesprek.

Wij houden van fanmail.
We houden van mail Wil je meer weten wat Goede Gasten en ons freelance netwerk voor jou kan betekenen? Mail je vraag!
Goede Gasten op linkedin
Goede Gasten linkedin netwerk Volg de verrichtingen van onze professionals op LinkedIN.