Logo Goede Gasten

Goede Gasten, agile projectmanagers

Bent u ellenlange projecten, oplopende kosten en uitblijvende resultaten beu? Scrum maakt een einde aan nodeloze overhead en brengt snel resultaat. Hulp nodig bij de implementatie van Scrum? Succes is te huur!

 Maak een afspraak

Projectmanager Online

Projectmanagement is een vak apart. Getuige de vele boeken en methodes die speciaal voor projectmanagement zijn geschreven/ontwikkeld moet het wel een moeilijk vak zijn. Goede Gasten geloofd dat in elke organisatie voor elke verandering een specifieke benadering noodzakelijk is. Het generiek toepassen van een methode zal nooit de oplossing zijn. Neem als projectmanager de methodiek, je persoonlijke ervaring en met name je communicatie skills mee en bepaal aan de hand van de uitdaging, de organisatie en je team de aanpak.

Scrum kent geen rol "projectmanager" en als een scrumteam eenmaal goed draait is er geen projectmanagement nodig tijdens de ontwikkeling. Voordat het echter zo ver is en ook de organisatie zo ver is hebben we in de praktijk gezien dat en coördinatie nodig is om de wensen boventafel te krijgen en de a aanpak te bepalen. Scrum houdt zich in beginsel namelijk voornamelijk bezig met het leveren van software. Een project bestaat nimmer alleen uit software. Wanneer de Scrum organisatie volwassener wordt zal de rol van de projectmanager verminderen.

Goede Gasten heeft projectmanagers in haar netwerk die ervaren zijn in de transitie van Waterval naar agile en ervaring hebben in hybride situaties waar nog niet volledig volgens scrum gewerkt wordt.
Maak gebruik van onze projectervaring in scrum omgevingen en start met een voorsprong.

Contact met Goede Gasten!


Freelance Scrum masters, ProductOwners, Agile developers of Projectmanagers nodig? We lenen ze graag uit, want dat is wat Goede Gasten doet for a living!

Waarom Agile / Scrum?

Waarom Scrum

Omdat het werkt, omdat het leuk is en omdat Scrum levert waar jouw klanten op zitten te wachten!
Wil jouw organisatie ook sneller naar goede resultaten. Leer van de praktijkervaring die we met Goede Gasten hebben opgedaan.

Bel ons voor een oriënterend gesprek.

Wij houden van fanmail.
We houden van mail Wil je meer weten wat Goede Gasten en ons freelance netwerk voor jou kan betekenen? Mail je vraag!
Goede Gasten op linkedin
Goede Gasten linkedin netwerk Volg de verrichtingen van onze professionals op LinkedIN.