Logo Goede Gasten

Goede Gasten, freelance Agile professionals

"Als het moeilijk wordt, maak het dan als eerste kleiner". Een van de belangrijkste lessen die we hebben geleerd uit de praktijk. Hebt u ook genoeg van ellenlange projecten, uitblijvende resultaten, oplopende kosten? Waarschijnlijk is de praktische scrum methode de moeite van het bekijken waard.

Vraag het naatje van de kous! 

Scrum inside out..

Wij van Goede Gasten zijn ondernemend, innovatief en vooruitstrevend. Als we één van onze specialiteiten ICT uitoefenen zijn we ook daar continu op zoek naar verbetering en innovatie. We halen graag het beste uit teams en de mensen waar we mee werken en Agile / Scrum als filosofie spreekt ons daarbij erg aan. De empirische gedachte gecombineerd met het hoge down to earth gehalte past uitstekend bij de gedachte die we nastreven.
Niet heel erg gek dus dat we goed in Agile en Scrum zijn, al zeggen we het zelf. Is jouw organisatie ook toe aan snellere en betere resultaten dan kunnen we de gedachte achter Agile en Scrum van harte aanbevelen. Dit geldt niet alleen voor ICT en Internet oplossingen, maar kan eigenlijk overal toegepast worden. Sterker nog, Goede Gasten denkt dat de rest van de wereld wat van de agile beweging binnen de ICT kan leren.


Benieuwd wat Agile en de Scrum methodiek voor jou of jouw organisatie kan betekenen?
Bel ons, we vertellen er graag en enthousiast over.

Contact met Goede Gasten!


Freelance Scrum masters, ProductOwners, Agile developers of Projectmanagers nodig? We lenen ze graag uit, want dat is wat Goede Gasten doet for a living!

Waarom Agile / Scrum?

Waarom Scrum

Omdat het werkt, omdat het leuk is en omdat Scrum levert waar jouw klanten op zitten te wachten!
Wil jouw organisatie ook sneller naar goede resultaten. Leer van de praktijkervaring die we met Goede Gasten hebben opgedaan.

Bel/mail ons voor een oriënterend gesprek.

Wij houden van fanmail.
We houden van mail Wil je meer weten wat Goede Gasten en ons freelance netwerk voor jou kan betekenen? Mail je vraag!
Goede Gasten op linkedin
Goede Gasten linkedin netwerk Volg de verrichtingen van onze professionals op LinkedIN.