Logo Goede Gasten

Ons unieke online Groeimodel

Grote stappen naar mooie resultaten

Online Business is Serious Business. We hoeven de noodzaak voor een uitgekiend Online Business model niet mee uit te leggen. We gaan gewoon online business genereren!

De ervaring van Goede Gasten met succesvolle e-commerce implementaties hebben we vertaald naar een uniek model. Een alles omvattend model voor bedrijven die willen groeien door online te excelleren.
Het model is afgeleid van een simpele doch zeer effectieve formule.

Online Succes (€) = Bezoekers (aantal x kwaliteit) X Conversie.

Onze aanpak is gebaseerd op jarenlange online ervaring en omvat vier stappen. Voor de liefhebber hebben we ze hieronder uitgewerkt, maar we komen ze net zo graag persoonlijk aan u uitleggen.

Maak een afspraak
Het stappenplan

1 Het begint met een goed business model. Het business model bepaalt hoe je gaat verdienen aan de inzet van internet.
Richt je op massa of exclusiviteit. Hoe maak je, je business exponentieel en hoe maak je optimaal gebruik van de virale kracht van het Internet.
Welke kansen biedt internet en ben je in staat om bestaande patronen te doorbreken en onderscheidend vermogen te creëren?

2 Als we weten hoe we business gaan genereren gaan we bestaande online kanalen analyseren en de conversie optimaliseren.

In de strategie wordt bepaald welke middelen, zoals Social media, nieuwsbrieven, Mobiele Apps, externe websites, ingezet worden. Optimalisatie begint met het aan brengen van goede meetinstrumenten, meetmethodes en het doen van een nulmeeting. Waar zitten barriéres voor de bezoeker en waarom haken ze af. Hoe kunnen we ze beter verleiden om klant te worden. Hoe beter verleiding hoe hoger de conversie. Verleiding is nogal persoonlijk en is de resultante van:
de grafische vormgeving, gebruikte teksten, usability, snelheid en consistentie van de website, webshop, app. Prijs, product, positionering zijn ook van invloed maar vormen geen onderdeel van de stap 2.

3 Meer en betere bezoekers. Er is bewust gekozen om eerst de conversie aan te pakken en daarna pas te investeren in nieuwe en meer bezoekers. Het rendament van de investering in bezoekersaantallen is op deze manier veel hoger.
Het verkrijgen van meer bezoekers kan op veel manieren. Zoek machine marketing is een belangrijke. Er is een betaalde en onbetaalde variant. De onbetaalde gebeurt sowieso en de betaalde is een keuze. Je koopt feitelijk klanten hiermee. Daarnaast kan je denken aan bijvoorbeeld, Affiliate marketing, het plaatsen van online advertenties, sponsored content, Social media inzet, Nieuwsbrieven, PR, offline promotieacties. Kortom Online Marketing kan zich lekker uitleven.
Wanneer we voldoende volume aan bezoekers hebben gaan we analyseren wie het zijn en of we patronen kunnen herkennen. Met deze gegevens gaan we op zoek naar doelgroepen waar de kans op succes het grootste is om efficienter te werk te kunnen gaan.

4 In het online groei model kan je zien dat bovenstaande stappen herhaald worden en de uitvoering een continu proces is. Met alles wat we meten, weten, reviewen we de genomen stappen en verhogen we het succes van uw online business. Continuïteit is belangrijk. Zonder aandacht ebt de net gegenereerde stijging snel weer weg. Er is beheer nodig en als het even kan beleggen we dat in uw organisatie. Dit kan door inzet van de freelance professionals uit het Goede Gasten netwerk, werving van vaste krachten gebruikmakende van het Goede Gasten Netwerk of door training van uw vaste medewerkers.
80% Van het succes van uw online business wordt bepaald door de continuïteit en de fasen na de optimalisatie. Als u de door Goede Gasten gecre&eunl;erde online voorsprong wil benutten is operational excellence en continuïteit binnen uw organisatie van essentieel belang.

Vergeet niet: Succes komt te voet en gaat te paard!

Wij houden van fanmail.
We houden van mail Wil je meer weten wat Goede Gasten en ons freelance netwerk voor jou kan betekenen? Mail je vraag!
Goede Gasten op linkedin
Goede Gasten linkedin netwerk Volg de verrichtingen van onze professionals op LinkedIN.