Logo Goede Gasten

Goede Gasten verstaat de kunst van innoveren.

Innovatie is jezelf en je branche opnieuw uitvinden keer op keer. Dit vergt moed, dit vergt creativiteiten. Een frisse blik op bedrijf en branche is een vereiste. Wilt u wel het wiel opnieuw uitvinden, maar niet bij de start beginnen? Roep dan de hulp in van ervaren Goede Gasten.

 Maak een afspraak

Wil je als bedrijf overleven dan zul je continu moeten werken aan het verbeteren van je diensten en producten. Product of dienst innovatie, ook wel lineaire innovatie of incremental innovatie genaamd, houdt je in de race en zorgt voor behoud van klanten. Radicale innovatie is van een andere soort. Een soort die ineens zorgt voor significant concurrentievoordeel voor langere tijd. Product of diensten innovatie vereist kennis van het product, dienst en branche. Radicale innovatie betekent jezelf en je branche opnieuw uitvinden en vergt een frisse blik, moed, doorzettingsvermogen en ondernemerschap. Hoe meer je als bedrijf geïnvesteerd hebt in een product of branche hoe lastiger het is om hier mentaal afscheid van te nemen, terwijl dit soms nodig is om nieuwe producten en diensten te introduceren. In het laatste geval weet Goede Gasten raad. We kennen de succesfactoren van innovatie, hebben ervaring met het toepassen hiervan in diverse branches en bedrijven en weten deze te vertalen naar succesvolle innovatie voor uw bedrijf. Meer weten over de verschillende soorten innovatie, lees onze innovatie special.

Stilstand is achteruitgang.... Wanneer is uw organisatie voor het laatst echt vernieuwend geweest?

Nieuwsgierig of in voor een oriënterend gesprek?

Neem contact op met Patrick Hofstede en ervaar zelf wat Goede Gasten voor uw innovatieve ambities kan betekenen.

Alle antwoorden

Hebben de Goede Gasten alle antwoorden? Nee. We creëren de juiste setting waarin antwoorden gevonden worden. faciliteren het proces d.m.v. Co-reatie sessies met klanten, Out of the box sessies met medewerkers.
Ook vrijblijvend zo'n sessie organiseren?

Durf te vragen..

Onze specialiteiten

Wij houden van fanmail.
We houden van mail Wil je meer weten wat Goede Gasten en ons freelance netwerk voor jou kan betekenen? Mail je vraag!
Goede Gasten op linkedin
Goede Gasten linkedin netwerk Volg de verrichtingen van onze professionals op LinkedIN.